Aankoopkeuring in Gennep

Bij het kopen van een tweedehandsauto van een particulier kunt u te maken hebben met verborgen gebreken waar u en misschien ook de koper niets van af weet. Denk hierbij aan een teruggedraaide kilometerstand of een auto zonder onderhoudshistorie. Heeft u een mooie tweedehandsauto gezien in Gennep, laat dan een aankoopkeuring uitvoeren bij Vakgarage Erik Wijtten B.V..

Vakgarage Erik Wijtten B.V. is RDW erkend en BOVAG-lid. Wij beschikken dan ook over alle benodigde moderne apparatuur om een aankoopkeuring uit te voeren. Hiermee heeft u altijd betrouwbaar, onafhankelijk en professioneel advies over de staat van de auto. Wij zullen u een keuringsrapport overhandigen om de prijs gelijk te krijgen aan de staat van de auto. De prijs voor een aankoopkeuring bedraagt €149,00. Graag een afspraak maken of meer informatie nodig? Neem contact met ons via onderstaande button.

BEREKEN UW PRIJS EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Onderhoud voor een vaste prijs
  • Betaal achteraf na het onderhoud
  • Specialist in Gennep e.o.
  • BOVAG en RDW erkend

VAKGARAGE AANKOOPKEURING BESPROKEN IN RTL AUTOWERELD

Youtubevideo_Still_aankoopkeuring

“Disclaimer: De Vakgarage aankoopkeuring wordt te allen tijde uitgevoerd door een deskundige. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze keuring wordt uitgevoerd, dient te worden benadrukt dat het een momentopname betreft. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de resultaten van de keuring, noch kan het garagebedrijf aansprakelijk worden gesteld voor eventuele latere gebreken die niet tijdens de keuring zijn gedetecteerd.”